Ben je niet helemaal tevreden over je bestelde product(en)? Dan vinden wij dat erg jammer en kan je deze retourneren (behalve de tekstsieraden/gepersonaliseerde sieraden). Ook producten uit onze sale mag je retourneren.

Wanneer de oorbellen uit hun plastique verpakking gehaald zijn (en deze dus open gemaakt is), mogen deze niet geretourneerd worden. Wij vragen je dan ook om de oorbellen door de verpakking heen te beordelen. Je kunt het je wellicht niet voorstellen, maar wij krijgen regelmatig oorbellen geretourneerd die duidelijk zichtbaar gedragen zijn. Oorbellen die gedragen en in het oor geweest zijn, mogen niet geretourneerd worden.  Dit doen wij om de hygiene voor al onze klanten te waarborgen. Wanneer wij een retour ontvangen die niet aan deze voorwaarden voldoen, kunnen wij deze niet in behandeling nemen en zal de bestelling op kosten van de klant teruggestuurd worden.

Je hebt het recht je order tot en met 14 dagen zonder opgave van reden annuleren door een mail te sturen naar bydaisies@gmail.com en aan te geven dat je je order of producten hieruit wilt annuleren met vermelding van je ordernummer. Hebben wij binnen deze periode van 14 dagen geen mail tot annuleren of geen retour ontvangen, is er geen recht tot annuleren/retourneren. Je hebt na annulering per mail nogmaals 14 dagen om je bestelling retour te sturen. Zonder een mail tot annuleren vooraf, vervalt dus dit recht.

Heb je een cadeautje bij je bestelling ontvangen en voldoe je niet meer aan de voorwaarden door het retourneren? Dan dien je het cadeautje ook te retourneren. Doe je dit niet, dan worden de kosten (gemiddeld €14,95) voor het cadeautje in rekening gebracht.

Stuur je je gehele order retour? Dan krijg je het volledige orderbedrag inclusief de betaalde verzendkosten (van By Daisies naar jouw huis) en eventuele betaalkosten van Klarna van je order teruggestort.
Stuur je een gedeelte van je order retour? Dan krijg je alleen het bedrag van de geretourneerde items teruggestort. Let op, heb je een bestelling geplaatst van meer dan  €100,- dan heb je de verzendkosten van je order van ons cadeau gekregen. Mocht je totale order bedrag na retourneren onder de €100,- belanden, brengen we als nog de verzendkosten van je order a  €2,95 (€7,50 Belgie) in rekening.

De kosten voor het retour sturen van je huis naar By Daisies zijn voor eigen rekening. Wij adviseren om je retourzending met track & trace te versturen, zodat je altijd een bewijs van verzenden hebt (mocht je retour onverhoopt kwijt raken bij het postbedrijf). Zowel het risico van verzenden als de kosten bij een retournering zijn voor eigen rekening van de klant.

De kosten voor Nederland verzenden met track & trace zijn:
€4,60 voor een brievenbuspakket
€7,25 voor een gewoon pakket

De kosten voor Belgie verzenden met track & trace zijn:
€9,30 voor een pakket
 

Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan  By Daisies geretourneerd dienen te worden. Bewaar je verzendbewijs (track & trace) goed. Mocht je retour kwijt raken bij de post en heb je geen verzendbewijs, kunnen we helaas niets voor je betekenen en je retour niet behandelen.

Download hier het formulier voor herroeping (retourneren), vul het in en stuur het ingevulde formulier mee met je retourzending naar By Daisies, Amsterdamse Veerkade 18, 2512AJ  te Den Haag.  Denk aan het milieu en print alleen het formulier wat je dient in te vullen uit. Kan je het formulier niet uitprinten? Schrijf dan alle gegevens op en stuur deze mee met je retourzending.

Na ontvangst van je retourmelding wordt het bedrag  binnen 14 dagen teruggestort op de rekening welke gebruikt is bij het plaatsen van de bestelling, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

By Daisies staat bekend om haar goede service en snel af te handelen van retourzendingen. Niet identificeerbare  retourzendingen (zonder gegevens toegevoegd) kunnen niet behandeld worden. 

Uitzonderingen retourneren
De volgende producten kunnen niet geretourneerd worden:

a. die door de ondernemer tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de consument;
b. die duidelijk persoonlijk van aard zijn;
c. oorbellen die gedragen en/of uit hun gesealde verpakking gehaald zijn;

Onder deze producten vallen dus onze gepersonaliseerde (tekst) sieraden. Hierbij geef jij als klant zelf een tekst, datum, naam  etc. op om op een sieraad te laten plaatsen.

Artikel ruilen

Indien je een artikel wenst om te ruilen, volg dan de retourprocedure, stuur het te ruilen artikel naar ons op en bestel het gewenste artikel via de normale bestelprocedure op onze website. Je rekent ook op de gebruikelijke manier af. Het aankoopbedrag van het artikel dat retour kwam, storten wij direct na ontvangst terug op je bankrekening. 

© 2015 - 2024 By Daisies | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel