By Daisies en de feestdagen!

Wij versturen onze bestellingen standaard (tenzij je een andere keuze maakt) als brievenbus zending met PostNL. Vanaf midden november tot en met eind december verwerken zij een record aantal pakketten. Daarnaast hebben zij een aangepast schema met betrekking tot leveren van brievenbuspakketten, zoals hieronder te zien is.

Wij doen er alles aan om je bestelling z.s.m. te verzenden en doen dit binnen 2 werkdagen (gepersonaliseerde sieraden binnen een week). Hierna zijn wij afhankelijk van PostNL en vragen dan ook je begrip dat het leveren langer kan duren dan normaal. 

Wij raden het volgende aan:

Bestel Sinterklaas Cadeautjes voor 1 december

Bestel Kerst Cadeautjes voor 18 december

 

 

Vaak krijgen we als reactie: "maar mijn bol.com bestelling heb ik al wel" of "andere pakketjes zijn er al wel". Wij van By Daisies kunnen nooit qua snelheid van levering het tegen een gigant als bol.com opnemen. Het is dan ook niet te vergelijken. Zij hebben namelijk hun gehele infrastructuur met PostNL hierom heen gebouwd en hebben daarbij ook andere afspraken.

Daarnaast zijn er in Nederland veel verschillende depots. Wat dus kan betekenen dat de ene levering geen vertraging oploopt en de ander wel. Ook dit is niet met elkaar te vergelijken.

Nogmaals, wij hopen op je begrip en doen er vanuit onze kant alles aan om je bestelling zo snel mogelijk  te versturen. Op het moment van verzenden, ontvang je altijd een mail van ons.

---

 

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij je af te leveren. Handgemaakte en gepersonaliseerde producten (alles onder het kopje tekstsieraden) worden binnen 1 week verzonden. Overige producten worden binnen 2 werkdagen door ons verzonden. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij je hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen op de website zijn exclusief verzendkosten. Je kunt zelf kiezen hoe we je bestelling versturen.

- Als pakket (met track & trace) a €6,95
- Aangetekent (met track & trace) a €8,15
- Standaard als brievenbuspost (zonder track & trace) a €2,95

Orders die niet door de brievenbuspasten, zoals een tas of sweater worden standaard als pakket  a €6,95 verstuurd.

Gratis voor bestellingen vanaf € 50,- voor bestellingen in Nederland.

Jouw bestelling wordt verstuurd via Post NL in een envelop met bubbeltjesplastic.  Je hoeft dus niet op je bestelling te wachten, deze wordt gewoon in je brievenbus gedaan. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet 100% garanderen, omdat we hierbij afhankelijk zijn van PostNL. Op het moment van verzenden ontvang je van ons een mail met verwachte leverdag.

 

© 2015 - 2020 By Daisies | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel