Navigatie

*het is andere bedrijven niet toegestaan om deze privacyverklaring (deels) te kopieren. 

PRIVACYVERKLARING BY DAISIES

Mei 2018

Wij respecteren de privacy van onze gebruikers. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene verordening gegevensbescherming (hierna: AVG).

Over ons
De website www.bydaisies.nl wordt beheerd door By Daisies.

By Daisies is de verwerkingsverantwoordelijke voor de verwerking van jouw persoonsgegevens in de zin van de AVG.

Onze gegevens zijn:
By Daisies
Amsterdamse Veerkade 18

2512 AJ Den Haag

KvK: 63945142

Welke gegevens verzamelen we?
Wanneer jij je online aanmeldt voor onze nieuwsbrief, ons contactformulier invult, een bericht achterlaat in het gastenboek of een aankoop doet in onze webwinkel, zal aan jou gevraagd worden om gegevens in te vullen. Wij verwerken in dat geval alleen de gegevens die je zelf aan ons verstrekt. Dit kunnen de volgende gegevens zijn:

  • Voor- en achternaam;
  • E-mailadres;
  • Telefoonnummer;
  • Straat en huisnummer;
  • (Eventueel) een afwijkend afleveradres;
  • Postcode en woonplaats.

Met welk doel gebruiken we de persoonsgegevens?
De gegevens worden verzameld en opgeslagen voor de volgende doeleinden:

  • Als jij je inschrijft voor onze nieuwsbrief, vragen we je naam en e-mailadres om de nieuwsbrief aan jou te sturen.
  • Wanneer jij ons contactformulier invult, vragen we jouw naam, e-mailadres en telefoonnummer om jou van een reactie te kunnen voorzien.
  • Wanneer jij een bericht achterlaat in ons gastenboek, vragen we jouw naam en e-mailadres om contact op te kunnen nemen over je bericht.
  • Op moment dat jij een product bestelt in onze webwinkel, kunnen we jouw naam, adres, postcode, woonplaats, telefoonnummer en emailadres vragen. Deze gegevens zijn nodig om de bestelling te verzenden, een factuur op te maken, contact met jou te kunnen opnemen over je bestelling en om je in te lichten over nieuwe producten.

De gegevens die jij aan ons verstrekt, gebruiken wij alleen voor het doel waarvoor jij ze verstrekt hebt.

De gegevens die jij verstrekt bij het inschrijven voor een nieuwsbrief, het invullen van het contactformulier en het plaatsen van een bericht in ons gastenboek, verwerken wij alleen met jouw toestemming. Wij verwerken deze gegevens dus op grond van artikel 6 lid 1 sub a, sub b en sub f AVG.

Als jij een product in onze webwinkel koopt, zijn de daarbij gevraagde gegevens noodzakelijk voor de uitvoering van de overeenkomst, dan wel hebben wij een gerechtvaardigd (bedrijfs)belang bij de verwerking van deze gegevens. Wij verwerken deze gegevens dus op grond van artikel 6 lid 1 sub a, sub b en sub f AVG.

Met wie delen we jouw persoonsgegevens?

Mijnwebwinkel

De persoonsgegevens die je doorgeeft bij je bestelling en de persoonsgegevens die verwerkt worden via ons contactformulier en gastenboek worden opgeslagen op de server van Mijnwebwinkel. Meer informatie over het beleid van Mijnwebwinkel kun je hier vinden: [https://www.mijnwebwinkel.nl/privacy-policy].

Mollie

Om te betalen voor jouw bestelling word je doorverwezen naar Mollie, waarna Mollie ook persoonsgegevens verwerkt. Meer informatie over het beleid van Mollie vind je hier: [https://www.mollie.com/nl/terms-conditions].

Afterpay

Als je ervoor kiest om te betalen met Afterpay, worden jouw gegevens doorgegeven aan Afterpay, waarna Afterpay ook persoonsgegevens verwerkt. Meer informatie over het beleid van Afterpay vind je hier: [https://www.afterpay.nl/nl/algemeen/over-afterpay/privacy-statement].

Webwinkelkeur

Wij verzamelen reviews via het platform van WebwinkelKeur. Ons systeem is niet aan het systeem van Webwinkelkeur gekoppeld. Je ontvangt dan ook geen mail om een review achter te laten, maar kan zelf beslissen of je dit wilt. Als je een review achterlaat via WebwinkelKeur dan ben je verplicht om een naam en e-mailadres op te geven. WebwinkelKeur deelt deze gegevens met ons, zodat wij de review aan jouw bestelling kunnen koppelen. WebwinkelKeur publiceert de door jou opgegeven naam eveneens op de eigen website. In sommige gevallen kan WebwinkelKeur contact met je opnemen om een toelichting op jouw review te geven. In het geval dat wij u uitnodigen om een review achter te laten delen wij jouw naam, e-mailadres, customer ID en ordernummer met WebwinkelKeur. Zij gebruiken deze gegevens enkel met het doel jou uit te nodigen om een review achter te laten. WebwinkelKeur heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om jouw persoonsgegevens te beschermen. WebwinkelKeur behoudt zich het recht voor om ten behoeve van het leveren van de dienstverlening derden in te schakelen, hiervoor hebben wij aan WebwinkelKeur toestemming gegeven. Alle hierboven genoemde waarborgen met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens zijn eveneens van toepassing op de onderdelen van de dienstverlening waarvoor WebwinkelKeur derden inschakelt. Meer informatie over het beleid van Webwinkelkeur vind je hier: [https://www.webwinkelkeur.nl/privacy-policy/].

Gmail

Wij gebruiken Gmail om als e-mailprogramma, bijvoorbeeld om je bestelling te ontvangen. Wanneer je een bestelling plaatst of contact met ons opneemt, zullen jouw gegevens ook verwerkt worden door Gmail. Meer informatie over het beleid van Gmail (Google) vind je hier (Engelstalig): [https://www.google.com/intl/nl/policies/privacy].

Google is gevestigd in de Verenigde Staten. Jouw gegevens kunnen dus worden doorgegeven, opgeslagen en verwerkt in de Verenigde Staten. De doorgifte van deze gegevens gebeurt op grond van het EU-VS Privacy Shield Framework. Meer informatie over de doorgifte van gegevens naar de Verenigde Staten door Google vind je hier (Engelstalig): [https://www.google.com/intl/nl/policies/privacy].

Beveiliging persoonsgegevens
Wij hebben passende technische maatregelen genomen om persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of andere vormen van onrechtmatige verwerkingen. Deze maatregelen zorgen voor een beveiligingsniveau dat past bij de gegevens die wij verwerken. De beveiligingsmaatregelen die wij gebruiken zijn onder andere: logische toegangscontrole met wachtwoorden en beveiliging van netwerkverbindingen via SSL.
Daarnaast maakt By Daisies gebruik van een Security Scan die dagelijks onze website doorzoekt op beveiligingsrisico's. Op deze manier detecteren we lekken voordat deze problemen kunnen opleveren en we deze snel kunnen oplossen. 

Cookies
Voor een zo goed mogelijke werking van deze website en om de inhoud van advertenties af te stemmen op jouw voorkeuren worden cookies gebruikt. Je hebt zelf de keuze om cookies te accepteren. Accepteer je de cookies niet, dan worden deze ook niet geplaatst.

Een cookie is een klein bestandje dat door onze website wordt meegestuurd en door jouw browser op randapparatuur wordt geplaatst. De informatie die in de cookie is opgeslagen kan naar onze website teruggestuurd worden, wanneer je de website opnieuw bezoekt. Meer informatie over cookies kun je vinden op de website van ConsuWijzer: [http://www.consuwijzer.nl/telecom-post/internet/privacy/uitleg-cookies].

Social media

We willen het voor jou graag zo gemakkelijk mogelijk maken om de content van onze website te delen via social media. Dit kan door middel van een aantal social media buttons. Lees de privacyverklaringen van de respectievelijke social media-kanalen om te weten hoe zij met privacy omgaan.

Advertentiecookies

Met jouw toestemming gebruiken wij, om advertenties beschikbaar te stellen, cookies van Google (DoubleClick) en Facebook (Facebook Custom Audience, Facebook Connect en Facebook Pixel). Deze cookies zorgen ervoor dat voor jou relevantere advertenties worden weergegeven.

Meer informatie over het gebruik van cookies door Google vind je hier: [https://www.google.com/policies/technologies/ads/]. Meer informatie over de cookies van Facebook vind je hier: [https://www.facebook.com/policies/cookies/]

De bewaartijden van deze cookies zijn:

Doubleclick: 26 maanden

Facebook Custom Audience: Facebook slaat gegevens op zolang zij deze nodig hebben om producten en diensten aan te bieden. Gegevens die gekoppeld zijn aan uw eigen Facebook-account, worden bewaard tot u uw account verwijderd, tenzij Facebook deze gegevens niet langer nodig heeft.

Facebook Connect: Facebook slaat gegevens op zolang zij deze nodig hebben om producten en diensten aan te bieden. Gegevens die gekoppeld zijn aan uw eigen Facebook-account, worden bewaard tot u uw account verwijderd, tenzij Facebook deze gegevens niet langer nodig heeft.Facebook

Pixel: Facebook slaat gegevens op zolang zij deze nodig hebben om producten en diensten aan te bieden. Gegevens die gekoppeld zijn aan uw eigen Facebook-account, worden bewaard tot u uw account verwijderd, tenzij Facebook deze gegevens niet langer nodig heeft.

Google Analytics
Omdat we graag willen weten hoe onze bezoekers de website gebruiken, zodat we het gebruik van de website kunnen optimaliseren, gebruiken wij Google Analytics. Via deze website worden er daarom analytische cookies van Google geplaatst. Meer informatie over het beleid van Google Analytics kun je hier vinden: [https://www.google.nl/intl/nl/policies/privacy/] vinden. Deze Google Analytics cookies worden 26 maanden bewaard. By Daisies heeft een bewerkersovereenkomst met Google gesloten en heeft "gegevens delen" uitgezet. 

Cookies uitschakelen en verwijderen
Wil je de cookies uitschakelen of verwijderen? Dit kun je doen via je browserinstellingen. Gebruik eventueel de help-functie van je browser om te achterhalen hoe je dit kunt doen.

Via de website Your Online Choices [http://www.youronlinechoices.com/be-nl/] kun je meer uitleg vinden over hoe je cookies uit kunt schakelen.

Links
Op onze website zul je links naar externe websites aantreffen. Door op een link te klikken ga je naar een website buiten Bydaisies.nl. Het kan zijn dat deze externe websites gebruik maken van cookies. Graag verwijzen wij hiervoor naar de cookie- of privacyverklaring van de betreffende website.

Bewaartermijn
Wij bewaren je gegevens niet langer dan noodzakelijk voor het doel waarvoor ze zijn ontvangen.

Wanneer jij je uitschrijft voor onze nieuwsbrief, zullen je persoonsgegevens direct uit het systeem worden verwijderd.

De gegevens wij alleen gebruiken om te antwoorden op een bericht dat jij aan ons hebt gestuurd middels ons contactformulier, worden binnen 1 jaar na onze laatste correspondentie met jou verwijderd.

Wij bewaren jouw bestelgegevens tenminste voor een periode van 7 jaar, om aan onze wettelijke plicht te voldoen. Na afloop van de periode van 7 jaar verwijderen we jouw bestelgegevens binnen 2 maanden.

De gegevens die jij verstrekt bij het plaatsen van een bericht op ons gastenboek en het bericht zelf zullen wij 10 jaar bewaren. Daarna wordt het bericht en de gegevens verwijderd.

De bovenstaande termijnen gelden, tenzij er voor ons verdere wettelijke verplichtingen bestaan om de gegevens langer te bewaren en/of beschikbaar te houden.

Rechten
Je hebt recht op inzage in jouw persoonsgegevens en het recht om jouw persoonsgegevens te rectificeren. Als je wil weten welke persoonsgegevens wij van jou verwerken, dan kun je een schriftelijk inzageverzoek doen. Mochten jouw gegevens onjuist, onvolledig of niet relevant zijn, dan kunt je ons schriftelijk verzoeken om jouw gegevens te wijzigen of aan te vullen.

Als jij ons jouw toestemming hebt gegeven om bepaalde gegevens van jou te verwerken, heb je altijd het recht om deze toestemming in te trekken, waarna wij je gegevens niet meer zullen verwerken. Het intrekken van deze toestemming doet geen afbreuk aan de rechtmatigheid van onze gegevensverwerking op basis van jouw toestemming, die plaatsvond vóór deze intrekking.

Daarnaast heb je een recht op het wissen van jouw persoonsgegevens, een recht op het beperken van de verwerking en een recht om tegen de verwerking bezwaar te maken. Bovendien heb je recht op het overdragen van, of het overdraagbaar maken van jouw gegevens. Ook hiervoor kun je een schriftelijk verzoek doen.

Je hebt het recht om een klacht in te dienen over de manier waarop wij met jouw gegevens omgaan. Deze klacht kun je indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Wij zullen je verzoek binnen 4 weken in behandeling nemen. Onder schriftelijk wordt ook verstaan een e-mail. Je kunt je verzoek aan ons e-mailen via bydaisies@gmail.com.

Wijzigingen
Wij behouden ons het recht voor wijzigingen in deze privacyverklaring aan te brengen. De wijzigingen treden in werking op het aangekondigde tijdstip van inwerkingtreding.

 

 

 

 

·

© 2015 - 2018 By Daisies | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
By Daisies maakt gebruik van cookies Accepteren Meer informatie
Bij het niet accepteren van deze cookiemelding, wordt er GEEN cookie geplaats. Cookies Voor een zo goed mogelijke werking van deze website en om de inhoud van advertenties af te stemmen op jouw voorkeuren worden cookies gebruikt. Je hebt zelf de keuze om cookies te accepteren. Accepteer je de cookies niet, dan worden deze ook niet geplaatst. Een cookie is een klein bestandje dat door onze website wordt meegestuurd en door jouw browser op randapparatuur wordt geplaatst. De informatie die in de cookie is opgeslagen kan naar onze website teruggestuurd worden, wanneer je de website opnieuw bezoekt. Meer informatie over cookies kun je vinden op de website van ConsuWijzer: [http://www.consuwijzer.nl/telecom-post/internet/privacy/uitleg-cookies]. Social media We willen het voor jou graag zo gemakkelijk mogelijk maken om de content van onze website te delen via social media. Dit kan door middel van een aantal social media buttons. Lees de privacyverklaringen van de respectievelijke social media-kanalen om te weten hoe zij met privacy omgaan. • Instagram: [https://www.instagram.com/about/legal/privacy/?hl=nl] • Facebook: [https://www.facebook.com/privacy/explanation] Advertentiecookies Met jouw toestemming gebruiken wij, om advertenties beschikbaar te stellen, cookies van Google (DoubleClick) en Facebook (Facebook Custom Audience, Facebook Connect en Facebook Pixel). Deze cookies zorgen ervoor dat voor jou relevantere advertenties worden weergegeven. Meer informatie over het gebruik van cookies door Google vind je hier: [https://www.google.com/policies/technologies/ads/]. Meer informatie over de cookies van Facebook vind je hier: [https://www.facebook.com/policies/cookies/] De bewaartijden van deze cookies zijn: Doubleclick: 26 maanden Facebook Custom Audience: Facebook slaat gegevens op zolang zij deze nodig hebben om producten en diensten aan te bieden. Gegevens die gekoppeld zijn aan uw eigen Facebook-account, worden bewaard tot u uw account verwijderd, tenzij Facebook deze gegevens niet langer nodig heeft. Facebook Connect: Facebook slaat gegevens op zolang zij deze nodig hebben om producten en diensten aan te bieden. Gegevens die gekoppeld zijn aan uw eigen Facebook-account, worden bewaard tot u uw account verwijderd, tenzij Facebook deze gegevens niet langer nodig heeft. Facebook Pixel: Facebook slaat gegevens op zolang zij deze nodig hebben om producten en diensten aan te bieden. Gegevens die gekoppeld zijn aan uw eigen Facebook-account, worden bewaard tot u uw account verwijderd, tenzij Facebook deze gegevens niet langer nodig heeft. Google Analytics Omdat we graag willen weten hoe onze bezoekers de website gebruiken, zodat we het gebruik van de website kunnen optimaliseren, gebruiken wij Google Analytics. Via deze website worden er daarom analytische cookies van Google geplaatst. Meer informatie over het beleid van Google Analytics kun je hier vinden: [https://www.google.nl/intl/nl/policies/privacy/] vinden. Deze Google Analytics cookies worden 26 maanden bewaard. By Daisies heeft een bewerkersovereenkomst met Google gesloten en heeft "gegevens delen" uitgezet. Cookies uitschakelen en verwijderen Wil je de cookies uitschakelen of verwijderen? Dit kun je doen via je browserinstellingen. Gebruik eventueel de help-functie van je browser om te achterhalen hoe je dit kunt doen. Via de website Your Online Choices [http://www.youronlinechoices.com/be-nl/] kun je meer uitleg vinden over hoe je cookies uit kunt schakelen.