Leuk dat je interesse hebt in tekstsieraden. Ben je er nog niet helemaal uit en wil je inspiratie op doen? Bezoek dan onze Instagram of Facebookpagina. Of heb je iets in je hoofd en staat dat niet in de webshop? Stuur dan een mailtje naar bydaisies@gmail.com met jouw wensen.

Wel een keuze kunnen maken? Hoe bestel je  nou precies en waar moet je rekening mee houden?
Ga naar het kopje met de tekstsieraden en maak een keuze in wat je graag wilt hebben.

Houd rekening met de volgende punten:

Tekstarmbanden
• Gebruik niet meer dan 35 tekens
• Tekst aan de binnenkant is ook mogelijk. Houd dit alleen zo kort mogelijk. De prijs hiervoor is afhankelijk van de lengte van de tekst aan de binnenkant. Voor een woord of datum betaal je 2 euro extra. Wil je hierachter een symbool, dan betaal je hier geen extra woord voor. Deze zit dan in de woordprijs inbegrepen. De tekst wordt aan het uiteinde geplaatst.
• Er is 1 lettertype, deze is op alle voorbeeldfoto's te zien.
• Er wordt geen gebruik gemaakt van hoofdletters (tenzij je de gehele tekst alleen in hoofdletters wilt, dan dit graag aangeven in het opmerkingenveld)
• De symbolen op de foto hieronder zijn mogelijk 

Gewicht van de tekstarmbanden
• Zilver 6mm: 5 gram en 10mm: 8 gram
• Goud 6mm: 11 gram en 10mm: 14 gram
• Rose 6mm: 13 gram en 10mm: 21 gram

Munten (bedels)
• 1 naam/datum per munt + 1 symbool
• Er passen maximaal 7 letters op een munt
• De munten zijn niet dubbelzijdig te voorzien van tekst.


Elastieken
• De elastieken op de foto zijn allemaal mogelijk. Zit jouw kleur er niet tussen? Je kan altijd een mailtje sturen met de vraag of een bepaalde kleur er nog is.

 

Van wat voor een materiaal worden de By Daisies tekstsieraden gemaakt?
De tekstarmbanden en munten zijn er in 3 kleuren.
De zilverkleurige is van puur aluminium en verkleurd dus niet. Het voelt redelijk licht aan, kan wel tegen een stootje en draagt fijn. 
De kleuren rosé (koper) en goud (messing) reageren op de zuurtegraad van je huid en of vocht. Deze kunnen dus verkleuren. Mocht dit gebeuren dan krijg je ze weer mooi door het op te poetsen met koperpoets.

Waar kan ik de namen, tekst of datum doorgeven?
Zodra je de gewenste tekstsieraden hebt uitgezocht, ga je naar de winkelwagen en het bestelproces in. Bij stap 2 vind je onderaan een veld met "eventuele opmerkingen". Hier kan je al je wensen aangeven. Houd hierbij wel rekening met de opties die bij de productpagina's staan. Dus bijvoorbeeld dat het niet mogelijk is om een munt dubbelzijdig te voorzien van tekst. En het aantal tekens.

Zijn er ook armbanden voor mannen?
De tekstarmand van 10mm wordt ook door mannen gedragen. De tekst wordt dan in een stoerder lettertype geplaatst (met alleen maar hoofdletters). Is de armband voor een man? Geef dit dan aan in het opmerkingenveld.

Levertijd
De levertijd voor tekstsieraden in Nederland is een week en voor België 2 weken.

Onderhoud By Daisies sieraad
Yes! Nu heb je een By Daisies tekstsieraad, maar hoe ga je hier nou eigenlijk mee om? Lees dit op de pagina onderhoud.

Retourneren
Elk gepersonaliseerd artikel is uniek en maatwerk. Daarom kan het iets afwijken van de foto op de website.  Op bestelling gemaakte gepersonaliseerde artikelen kunnen daarom ook niet geretourneerd worden. 

Garantie
Mochten er onderdelen losraken door slijtage kunnen deze vaak eenvoudig worden gerepareerd met tangetjes. Hiernaast is het By Daisies advies sieraden buiten bereik van vloeistoffen te houden. Verkleuring vindt plaats als sieraden in aanraking komen met o.a. crèmes & parfums of bij een verhoogde zuurgraad. Het advies is dus hier zorgvuldig mee om te gaan. Daarnaast het advies om de tekstarmbanden bij om en af doen niet elke keer te buigen. Op de handgemaakte sieraden zit een garantie van 30 dagen. Let op: By Daisies biedt geen garantie op verkleuring. Indien bekend is dat je huid een hogere zuurgraad bevat adviseren wij een laagje blanke nagellak aan de binnenkant aan te brengen.

 

© 2015 - 2024 By Daisies | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel