Alle (gepersonaliseerde) sieraden van By Daisies worden met een dosis liefde geselecteerd en sommige zelfs met de hand gemaakt.
Hieronder tips om zo lang mogelijk plezier te hebben van jouw By Daisies sieraad.

Laat je By Daisies sieraad niet in contact komen met vloeibare stoffen als water, parfum, olie etc.

Ga er niet mee douchen, sporten of slapen.

Mocht je By Daisies tekstarmband in goud of rose verkleuren, dan kun je het oppoetsen met koperpoets. Doe een klein beetje op een doek en wrijf zachtjes over je sieraad. Ga er daarna met een droge doek overheen.

Bij tekstarmbanden: buig je armband niet elke keer bij om en af doen. Hierdoor wordt de armband zwakker.

 Al onze sieraden zijn nikkelvrij en het materiaal staat op de productpagina's.

Veel van onze oorbellen zijn gemaakt van 925sterling zilver of zijn silver/gold plated (een laagje zilver of goud over een ander basis materiaal). Van je plated oorbellen heb je het langst plezier als je er niet mee doucht, zwemt, sport en of in aanraking laat komen. met olie en parfum. Plated oorbellen verkleuren namelijk uiteindelijk als ze hiermee in aanraking komen. Met de zilverkleurige oorbellen die gemaakt zijn van 925 sterling zilver hoef je hier niet bang voor te zijn. Deze kan je namelijk in houden. Hoe fijn!

Let op: By Daisies biedt geen garantie op verkleuring. Verkleuring kan optreden door douchen, zweten, vloeibare stoffen of zuurgraad van de huid.  Indien bekend is dat je huid een hogere zuurgraad bevat adviseren wij een laagje blanke nagellak aan de binnenkant aan te brengen.

© 2015 - 2024 By Daisies | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel