Dit zijn de grootste sieradentrends voor 2024

Ieder jaar zijn er overal weer lijstjes terug te vinden met sieradentrends. Maar heel eerlijk, vaak zien we daar dingen in terug die we niet altijd in het straatbeeld terug vinden. Of zijn de trends niet draagbaar voor dagelijks gebruik. Daarom leek het ons nu leuk om de sieradentrends voor de komende zomer te delen op basis van onze ervaring (en natuurlijk wat we op dit moment veel verkopen).  De zomer komt er namelijk aan en dat betekent weer vakanties, festivals, trouwerijen etc.  Het ideale moment om naast nieuwe outfits ook nieuwe sieraden te shoppen. En met onze trends voor sieraden zit je dus altijd goed.

 

Bedelkettingen en bedelarmbanden

Je hebt ze wellicht al voorbij zien komen maar sieraden met bedels zijn helemaal hot!  Vroeger maakten we deze armbanden en kettingen zelf, dus mega leuk om deze trend weer terug te zien. Natuurlijk is het altijd nog mogelijk om deze zelf te maken. Echter zien wij dat de bedels (van goede kwaliteit) op dit moment erg prijzig zijn en het zelf samenstellen van een bedel armband of bedel ketting zo enorm duur wordt. Wij hebben vele verschillende kant en klare armbanden en kettingen vol bedels. De bedels verschillen allemaal van elkaar qua grootte en qua kleur en hoe meer hoe beter.

Bekijk al onze bedel sieraden HIER!

Oorbellen met kleur

By Daisies staat natuurlijk bekend om haar grote collectie oorbellen. Eerlijk, van elke dag nieuwe oorbellen word je toch mega blij? Vorig jaar zagen we deze trend al en eigenlijk zet deze komende zomer door. Statement oorbellen die erg kleurrijk zijn of juist helemaal goud- of zilverkleurig. Kleine oorringen met kleurrijke bedels en natuurlijk voor onze minimalistische girls blijven onze oorbellensets ook een trend. Daarnaast zijn de oorbellen die voor 2 oorgaatjes geschikt zijn ook helemaal hot. De bedoeling is dan dat je dit niet aan allebei je oren zo draagt, maar kiest voor een assymetrische look.

 Zoals je ziet, kunnen meerdere dingen en kun je dus geheel je eigen weg hier in volgen.

Bekijk al onze oorbellen HIER!

Sieraden met strikjes

Daarnaast zien we ook veel strikjes als sieradentrend. In zowel oorbellen, kettingen, armbanden en ringen. Alles met een strik. Helemaal leuk!

Bekijk onze sieraden met strikjes HIER!

En girls, vergeet niet: trends zijn er niet om te volgen, maar om je eigen te maken. Kies dus wat bij je past!

© 2015 - 2024 By Daisies | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel