By Daisies is de plek voor trendy (gepersonaliseerde) sieraden en accessoires. Van classy minimalistische tot fel gekleurde vrolijke sieraden.

Veel van de producten worden met de hand gemaakt.

By Daisies is in 2015 door Desiree van der Heiden gestart. Van jongs af aan is ze altijd in de weer geweest met het maken van sieraden. Als meisje van 8 jaar zat ze aan de keukentafel armbanden te rijgen of stenen te plakken. Haar sieraden vielen toen al goed in de smaak. 

Nu een aantal jaar geleden heeft ze haar hobby weer opgepakt nadat ze naar iets op zoek was wat ze in de winkel niet kon vinden. Dit herkent iedere vrouw vast wel. Vandaar dat ze een basis collectie bedacht waar je zelf kunt bepalen hoe jouw sieraad er uit komt te zien. En dat iedere vrouw dat graag doet (van welke leeftijd dan ook), werd al snel duidelijk na het posten van foto’s op Instagram. Binnen een paar maanden had By Daisies al duizenden volgers. Een webshop kon dus niet uitblijven.

Er wordt veel aandacht besteed aan de materialen. Naast dat de kwaliteit goed moet zijn, moet het ook lekker dragen. 

Naast de basiscollectie worden er ook sieraden en sjaals ingekocht. Dit gebeurt kleinschalig zodat er regelmatig nieuwe producten online te vinden zijn.

De tekstarmbanden van By Daisies zijn al online en op TV gespot bij Roxeanne Hazes. En verschillende bloggers schrijven er ook al over.

 

You name it! I make it!

© 2015 - 2024 By Daisies | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel